AĞRI / MERKEZ - 15 Nisan İlkokulu

M.Sadık POLAT - OKUL MÜDÜRÜ

1971 Yılında Ağrının Hamur İlçesine bağlı Seyathanbey köyünde doğdu. İlkokulu Ağrı Merkez 15 Nisan İlkokulunda, ortaokulu Ağrı İmam Hatip Lisesi Ortaokulunda, Liseyi Ağrı Naci Gökçe Lisesinde Bitirdikten sonra 1989 yılında Ağrı Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğine Kayıt Yaptırdı. 1993 yılında mezun olup 10/02/1994 de Kars İli Susuz İlçesi Kalecik Köyünde Sınıf Öğretmeni Olarak göreve başladı. 1996 yılında ağrıya atandı sırası ile Ağrı Ramiz Erdem İlkokulunda Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü, Ağrı Mehmet Şerafettin Yaltkaya İlöğretim Okulunda Okul Müdürlüğü, Ağrı Burçin Uysal İlköğretim Okulunda Okul Müdürlüğü, Ağrı Murat Kız YİBO da Müdür Baş Yardımcılığı, Ağrı Aş.Küpkıran İlkokulunda Müdür Yardımcılıpı görevlerinden sonra 14/09/2017 tarihinde Taşlıçay Öğretmenevi Müdürlüğüne Atanan M.Sadık Polat Evli 1 Kız 3 Erkek Babasıdır.