AĞRI / MERKEZ - 15 Nisan İlkokulu

15 Nisan İlkokulu

15 Nisan İlkokulu 1964 yılında tek katlı olan binada eğitim- öğretime başlamıştır. Ağrı Merkez İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olan okulumuz 1964 yılında adını ilimizin kurtuluş gününden almıştır. okulumuz Yeni Van caddesi Sıtkıye Mahallesinde bulunmaktadır. Okulumuz 1999 yılında yeniden inşa edilen 4 katlı binada eğitim- öğretim devam etmektedir. Okulumuzun bünyesinde anasınıfı mevcuttur. Okulumuzun bahçesi dizayn edilmiş olup, bahçede voleybol, basktbol ve diğer sportif faaliyetlerin yapılabileceği alanlar mevcuttur. okulumuzun öğrencileri yıllardır atletizm, futbol, basketbol, topa dara ve bedminton spor dallarında başarılar göstermiştir. okulumuzda müzik , resim, drama gibi kültürel faaliyetlerle ilgili çalışmalar yapılmaktadır. okulumuz toplum hizmetleri kapsamında yoksul ve kimsesizlere yönelik ev ziyaretleri düzenlenmektedir. Mağdur olan ailelere gıda ve giyecek yardımları yapılmaktadır. okulumuzda 26 derslik 1 rehberlik odası 1 bilişim teknolojileri sınıfı 1 fen labaratuarı 1 kütüphane 1 arşiv 1 kantin 1 hizmetli odası 3 idareci odası bulunmaktadır. 26 sınıf öğretmenimiz görev yapmaktadır.

Yayın: 19.02.2013 - Güncelleme: 04.07.2022 09:57 - Görüntülenme: 1168